Van chaos naar rust in 1 week

Deze week las ik een leuk artikel uit de Guardian. Zoe Williams schreef daarin over haar opruimavonturen. Dat zou ik wel 'even' vertalen. Niets is minder waar! Opruimen in de Engelse taal klinkt net even anders. Maar na een paar uur pennen ben ik trots op het resultaat. 

In Zoë's verhaal herken ik de verhalen van mijn klanten. Ik weet dat je in een vol huis regelmatig moet zoeken, dat dit tijd kost en dat dit vaak leidt tot een vol hoofd.  

Nieuwsgierig naar hoe Zoë het deed? De Nederlandse nieuwsbrief 'Van chaos naar rust in 1 week'  staat nu voor je klaar.  

Wil jij ook opruimen? Weet je niet hoe je moet beginnen? Lukt het niet alleen? Bel of mail gerust voor informatie en een afspraak. Dan ga we samen aan de slag. Dat is mijn vak én ik vind het leuk om te doen!


PS: Tot 5 december 2018 geef ik  25% korting op het opruimen van je kledingkast. Ik help je met het opruimen en afvoeren van de kleding die je niet meer draagt. 


Tot ziens, Irma

Reacties

Laat een reactie achter